Avem 1199 reduceri pentru tine!

Campanie Exlusiv Online la Vodafone

Vodafone are o oferta Exclusiv Online pana pe 7 iunie la achizitia sau reinoirea unui abonament pe 2 ani. Cele mai tari oferte sunt la: Sony Xperia E5 / Sony Xperia XA / Huawei P8 / Huawei P9 / Huawei P10 / iPhone SE / Samsung Galaxy J5 / Samsung Galaxy A3 / Samsung Galaxy S6 Edge / LG K4 / Vodafone Smart Ultra 7

>> Profita de Aceasta Oferta <<

În februarie, îndrăgostește-te de un nou telefon

Campanie exclusiv online de la Vodafone. Promotia este valabila in perioada 9-26 februarie 2017, pentru persoane fizice, la achizitia sau reinnoirea unui abonament pe 2 ani.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

RED & BLACK WEEK la Vodafone

promotii vodafoneVodafone România oferă promoții de Black Friday începând din 18 noiembrie, în cadrul campaniei „RED & BLACK WEEK”, ce va dura până pe 27 noiembrie. Utilizatorii beneficiază de oferte la abonamente care includ bonusuri de date pe toată perioada promoției.

Utilizatorii care optează pentru unul dintre abonamentele RED 14 sau RED 17 beneficiază de un bonus de 25 GB de trafic de date național pentru un an de zile și de serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ cu acces gratuit la Netflix pentru trei luni. Pentru abonamentele SUPER RED, bonusul de date este de 50 GB de trafic de date național pentru un an de zile. Beneficiile sunt disponibile pentru clienții care semnează contracte noi sau de reînnoire pe o perioadă de doi ani.

Pe lângă promoțiile la abonamentele de voce și date, „RED & BLACK WEEK” oferă reduceri de până la 100% pentru o gamă extinsă de smartphone-uri de ultimă generație. Astfel, modele precum Samsung Galaxy J5 2015, Huawei P9 Lite sau Vodafone Smart Ultra 7 sunt disponibile la prețul de 0 euro pentru anumite abonamente.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

9 telefoane promotionale la 0 euro

promotii vodafoneVodafone ofera 9 telefoane la un pret promotional: 0 (zero) euro pentru fiecare model de telefon insotit de un anumit tip de abonament. Telefoanele oferite la acest pret sunt: Vodafone Smart Ultra 7 Negru 4G, Huawei P8 Lite Negru 4G, Huawei P8 Lite Auriu 4G, Huawei Y5 Negru 4G, Samsung GALAXY J3 2016 Negru 4G, Vodafone Smart Mini 7 Negru, Vodafone Smart First 7 Negru, Vodafone Smart Turbo 7 Argintiu 4G, Vodafone Smart Turbo 7 Negru 4G. Promotia este valabila doar in luna noiembrie 2016.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

100 RON Extra Discount

promotii vodafone100 RON Extra Discount pentru orice telefon cu abonament – foloseste codul MAI100 in cosul de cumparaturi. Promotia este valabila exclusiv online, pana in data de 26 mai, pentru persoane fizice la achizitia sau reinoirea unui abonament pe 2 ani.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Samsung Galaxy Core Prime la Vodafone

promotii vodafoneDescoperă Samsung Galaxy Core Prime la doar 0€ cu abonament Super RED 19.

Vezi Detalii

TABLETĂ CADOU și smartphone cu net nelimitat

promotii vodafoneCampania de reduceri „Vodafone SUPER RED DUO” ofera TABLETĂ CADOU și smartphone cu net nelimitat. Pentru abonamentele promoționale de Crăciun, prețul este redus ca și cum ai avea TVA 20%.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Telefoane la 0 euro + Dublu puncte de loialitate

promotii vodafoneVodafone a pregatit o oferta Super Speciala: telefoane la 0 euro la pachet cu oferta de abonamente SMART si RED. In plus, pentru aceleasi abonamente SMART si RED se ofera Dublu puncte de loialitate.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Oferte Exclusiv Online la Vodafone

promotii vodafoneIn perioada 3 august – 20 august 2015, pe site-ul Vodafone este activa o campanie exclusiv online destinata persoanelor fizice la incheierea ori prelungirea unui abonament pe 2 ani. Telefoane incepand de la 1 euro.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Jocul reducerilor pe Vodafone

promotii vodafonePana pe 24 mai pe site-ul Vodafone este activa campania „Jocul Reducerilor” in cadrul careia aveti sansa de a castiga vouchere in valoare de 50 ori 80 de lei pe care le puteti folosi in magazinul online vodafone pentru achizitionarea unui telefon cu abonament pe doi ani de zile.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Sale Days la Vodafone

promotii vodafoneIn perioada 29 – 05.05.2015 Vodafone a lansat „Sale Days”. Promotia este valabila pentru persoanele fizice la achizitia unui telefon si/sau prelungirea unui abonament pe 2 ani

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Vodafone – Pana la 100% reducere la telefoanele din promotie

promotii vodafoneVodafone ofera Exclusiv Online reduceri de pana la 100% la telefoanele din promotie la achizitia unuui telefon cu abonament pe 2 ani. Oferta este valabila in perioada 21 – 30 aprilie.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Smartphone la ZERO euro

promotii vodafonePromotie speciala de sarbatori la Vodafone – telefoane la 0 EURO cu abonamentele de 2 ani: Nokia Lumia 735 Negru/Alb/Verde, Vodafone Smart 4 mini Negru/Alb, Vodafone Smart 4 Power Negru/Alb. Preturi oferite exclusiv online.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Vodafone Smart 4 Max + Vodafone Smart 4 Fun = 1 EURO

promotii vodafonePachet Vodafone Smart 4 Max cu Vodafone Smart 4 Fun cadou – costa acum doar 1 EURO la achizitia abonamentului RED 25 pe o perioada de 2 ani

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Telefoane la 1 EURO cu abonament

promotii vodafoneUrmatoarele modele de telefoane au pretul de 1 EURO cu abonament: Vodafone 575, Samsung E1200i Negru, Samsung Galaxy S4 Mini Black Edition 8GB, Samsung Galaxy S4 Mini Alb, Nokia 108, Alcatel 2000X, Nokia 220 Negru / Rosu, Vodafone Smart 4 negru / alb, HTC ONE Mini 2 4G Gri Metalic / Auriu, Samsung Galaxy S4 Mini LaFleur Rosu, Nokia 106 negru, Vodafone Smart 4 Fun Negru, Alcatel 2010G Negru, Alcatel Tribe 3003G Tigris, Alcatel One Touch 10.42, Sony Xperia M2 Aqua Copper, Sony Xperia M2 Aqua Alb/Negru, Vodafone Smart Mini, Samsung Galaxy A5

>> Profita de Aceasta Oferta <<

60 lei reducere la orice telefon cu abonament

promotii vodafone60 lei reducere la orice telefon cu abonament, promotie valabila exclusiv online pentru persoanele fizice la achizitia unui telefon cu abonament pe 2 ani – foloseste codul de reducere vodafone – FLORII60 in cosul de cumparaturi, promotia expira azi, 6.04.2015

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Dragoste la primul selfie – Valentine’s Day la Vodafone

promotii vodafonePana pe 17 februarie 2015, Vodafone ne prezinta promotiile actuale in campania exclusiv online „Dragoste la primul selfie”. Oferta este valabila pentru persoane fizice, la achizitia sau prelungirea unui contract pe 2 ani.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Pachet prepaid Samsung E1200i Cadou de la Vodafone

promotii vodafoneLa achizitia unui telefon Vodafone Smart 4 Turbo cu abonamentul SMART 13 sau a unui telefon Vodafone Smart Power cu abonamentul RED 19, se ofera cadou un Pachet prepaid Samsung E1200i. Promotia este valabila in perioada 1-8.02.2015 pentru persoane fizice la incheierea sau reinoirea unui abonament pe 2 ani.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Vodafone Smart 4 Fun cadou

promotii vodafoneLa achizitia smartphone-ului Vodafone Smart 4 MAX cu abonamentul RED 25, se ofera cadou un telefon Vodafone Smart 4 Fun si o cartela prepaid. Promotia este valabila exclusiv online in perioada 29.01-28.02.2015, pentru persoane fizice la achizitia sau prelungirea unui contract pe 2 ani.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

10 euro reducere la Vodafone

promotii vodafoneIn cadrul campaniei „Partie la oferte”, Vodafone ofera un discount de 10 euro la produsele comandate din magazinul online – foloseste codul de reducere Vodafone – PARTIE10 – in cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Exclusiv Online – Semne bune anul are la Vodafone

promotii vodafoneSmartphones cu preturi reduse: Nokia Lumia 635 – 29 euro cu SMART 13, Samsung Galaxy Trend Plus – 1 euro cu SMART 13, Sony Xperia Z1 Compact – 69 euro cu RED 25. Promotie valabila in perioada 12-31 ianuarie 2015 pentru persoane fizice la incheierea sau reinoirea unui abonament pe 2 ani.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

0,99 euro – Samsung Galaxy Trend Plus

promotii vodafoneSmartphone de 4 inch – Samsung Galaxy Trend Plus – 0,99 euro cu abonamentul Smart 13. Promotia expira in data de 31 ianuarie 2015.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Reduceri de pana la 70 de euro pentru telefonul preferat

promotii vodafoneIn perioada 9 decembrie 2014 – 7 ianuarie 2015, Vodafone a lansat exclusiv online promotia „Start la cadouri” – oferte la telefoane cu reduceri de pana la 70 de EURO.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Vodafone Smart 4 mini Negru la zero euro

promotii vodafoneIn cadrul campaniei de reduceri Black Week, Vodafone ofera azi 27 noiembrie, telefonul Vodafone Smart 4 mini Negru gratuit impreuna cu abonamentul SMART 9 plus multe alte beneficii.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Black Week la Vodafone

promotii vodafoneProfita de Black Week – In fiecare zi o noua gama de oferte. Vezi ofertele de azi: REDUCERI DE PÂNĂ LA 100% la telefoanele din promoție plus multe alte beneficii. verifica oferta completa in fiecare zi pana duminica, 30 noiembrie inclusiv

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Black Days la Vodafone

promotii vodafone3 zile de Super oferte: Black Days la Vodafone – 9 telefoane „costa” 0 (zero) euro si 2 telefoane – 1 euro, cu diferite tipuri de abonament. In plus se ofera 4 luni net nelimitat in Supernet 4G + 2X dublu puncte loialitate pentru orice abonament RED (exclusiv online). Super promotia se termina duminca, 23 noiembrie.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Pachet Samsung E1200 Gratuit la Vodafone

promotii vodafonePachet cu Vodafone Smart 4 Power Negru si Pachet Samsung E1200 Gratuit – 29,00€ cu RED 19 pentru 2 ani, in plus punctele de loialitate valoreaza dublu cu orice abonament RED

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Saptamana preturilor de groaza la Vodafone

promotii vodafonePana pe 31 Octombrie, Vodafone a pregatit preturi de groaza pentru urmatoarele telefoane: Vodafone Smart Mini, Sony Xperia E1, Samsung Galaxy Young, Samsung Galaxy S5 + Gear Fit, Nokia Lumia 930, LG L70, Huawei Ascend G6

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Samsung Galaxy S4 la precomanda si voucher 10 Euro

promotii vodafoneSamsung GALAXY Note 4 4G Negru la precomanda si voucher 10 Euro folosind codul happyoctober

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Voucher pentru luna Octombrie de la Vodafone

promotii vodafone10 Euro reducere la achizitie si prelungire abonament + telefon la Vodafone, foloseste voucherul happyoctober

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Voucher de 10 EURO cadou

promotii vodafonePana la sfarsitul lunii Septembrie, pentru toate telefoanele, Vodafone ofera un voucher de 10 EURO. Foloseste COD Voucher: happyseptembrie pentru a beneficia de reducere.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Extrasezonul reducerilor la Vodafone

promotii vodafoneIn perioada 1-14 septembrie 2014, Exclusiv Online la Vodafone, urmatoarele telefoane sunt in promotie: Huawei Ascend G6 – pret actual 49 EURO, pret redus 29 EURO / Nokia Lumia 630 – pret actual 29 EURO, pret redus 19 EURO / Vodafone Smart Mini – pret actual 9 EURO, pret redus 1 EURO / Samsung Galaxy S4 Black Edition – pret actual 69 EURO, pret redus 49 EURO / LG G2 mini – pret actual 23 EURO, pret redus 1 EURO / Samsung S5 – pret actual 79 EURO, pret redus 49 EURO / Pachetul cu Samsung Galaxy S5 + Gear Fit – pret actual 79 EURO, pret redus 49 EURO

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Voucher 50 RON de la Vodafone

promotii vodafonePana pe data de 31 August, Vodafone ofera un Voucher de 50 RON la telefoane, valabil pentru toate abonamentele. Pentru a obtine reducerea folositi codul RECOLTA50

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Telefoane la preturi promotionale

promotii vodafoneTelefoane la preturi promotionale Exclusiv Online – cel mai mic pret incepand de la 0,99 euro

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Abonament internet exclusiv online

promotii vodafoneSmart NET Online 3G – Acum poți să faci tot ce vrei pe net. Pentru doar 12€ pe lună primești: 5 GB trafic inclus + 2 GB trafic suplimentar în fiecare lună, primele 12 luni + 43,2 Mbps viteză internet + Extra Beneficii. Oferta valabila pana la 31 august 2014

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Parada reducerilor Exclusiv Online la Vodafone

promotii vodafonePreturi speciale la Huawei Ascend G6 4G Negru, Alcatel One Touch POP C7, Sony Xperia E1 alb, Samsung Galaxy S4 Mini Black Edition 8GB, Samsung Galaxy S4 Mini Alb, Samsung Galaxy S4 Mini LaFleur Rosu – promotia expira in data de 17 august 2014

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Tableta LG G Pad 7.0 CADOU

promotii vodafoneCumpără orice telefon LG G3 în perioada 11 iulie – 14 septembrie şi primeşti cadou GARANTAT o tabletă LG G Pad 7.0

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Voucher in valoare de 50 RON la Vodafone

promotii vodafonevoucher de reducere in valoare de 50 RON – NOROCX3. Voucherul este valabil pentru TOATE telefoanele si TOATE abonamentele cat si pentru campaniile deja existente exclusiv online. Voucher-ul este valabil pana la data de 31 Iulie 2014.

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Voucher cu 60RON discount in magazinul online Vodafone

promotii vodafoneIn acest weekend, 28-29 iunie 2014, in magazinul online Vodafone se poate folosi codul de voucher echipacastigatoare pentru a beneficia de un discount de 60 RON

>> Profita de Aceasta Oferta <<

Promotii Sf. Constantin si Elena la Vodafone

promotii vodafoneDoar azi si maine reducere de 21 euro pentru oricine care foloseste unul din urmatoarele vouchere: CONSTANTIN21 sau ELENA21 / Promotie exclusiv online pentru abonamente Smart sau Red / Punctele de loialitate valoreaza dublu cu orice abonament Red / codul de discount HAPPYBACK01 ofera o reducere de 10 euro

>> Profita de Aceasta Oferta <<

10 euro reducere la orice telefon mobil

promotii vodafoneVodafone ofera un voucher de 10EUR, discount valabil pentru orice telefon pana la 31 mai 2014. Codul voucherului este HAPPYBACK01 si poate fi folosit doar online

>> Profita de Aceasta Oferta <<